DVD Box René Wingelaar & Friends – Heading For The UK

Bestelinformatie voor deze DVD box.


Kosten
De DVD box met vijf DVD's waarop 6 concerten met in totaal ruim 10 uur uniek videomateriaal zijn verzameld, kost € 25,00 plus verzendkosten, tevens vragen wij een donatie voor een spaarpotje voor de kinderen van René, en geven als suggestie een bijdrage van € 10,00.

Voor artiesten waarvan een optreden is opgenomen in de DVD-box geldt een korting van 50% (€ 15,00).

De DVD box zal in een beperkte oplage worden uitgegeven. Bestellingen tot 15 maart 2015 zijn verzekerd van een exemplaar. Daarna blijft de box beschikbaar zolang de beperkte voorraad strekt, maar OP=OP.

Verzenkosten:
Er zijn geen verzendkosten verschuldigd indien de DVD box wordt afgehaald bij één van de volgende evenementen in 2015:

-       Het René Wingelaar weekend van vrijdag 10 tot maandag 13 april bij Landal Rabbit Hill NL

-       De FOJD Denverdag op zaterdag 25 april in Coventry UK

-       De WOJD Denverweekend op zaterdag 30 en zondag 31 mei bij Stay Okay Apeldoorn NL

-       Of indien afgehaald in Zoetermeer NL

Stuur een mail als u meer informatie over de evenementen wilt.

Indien de box moet worden verzonden, dan bedragen de verzendkosten binnen Nederland voor één DVD box € 3,00, voor twee boxen of voor meer boxen € 4,00. Buiten Nederland bedragen de verzendkosten € 6,00 voor één DVD box en € 11,00 voor twee of meer DVD boxen.

Betaling:
U kunt de DVD box bestellen door het voor 15 maart 2015 overmaken van het bedrag voor de DVD box(en), plus verzendkosten en uw donatie op bankrekeningnummer

IBAN NL95 INGB 0004 1413 74 (BIC INGBNL2A).tnv M. ten Brug te Zoetermeer.
Betalingen in Euro's, eventuele bankkosten voor uw rekening.

Vermeld hierbij uw adres. of het evenement waarbij u de DVD-box afhaalt (zie hierboven) of stuur dit in een aparte mail.
Indien gekozen voor verzending, dan wordt de DVD-box wordt medio april toegestuurd.

Ook kan het bedrag volgens dezelfde condities gestort worden via Paypal account concert@constantmotion.nl. Gebruik hiervoor de optie “Geld overmaken” naar “vrienden en familie”, eventuele kosten zijn voor u. Indien u een andere optie kiest die kosten voor ons voortbrengen, voeg dan € 2,00 toe voor de bankkosten.

Binnen Europa sturen wij standaard een DVD-box volgens het PAL formaat, daarbuiten volgens het NTSC formaat.
Wenst u een DVD in een ander formaat vermeld dit dan bij de betaling of voorafgaand per mail.

Tekst op de inlay:

In 2006 werd René Wingelaar uitgenodigd voor het geven van een concert in Engeland. Dit werd de start van jaarlijkse optredens, georganiseerd door Rose Gwilt, Catriona Livingston, Lynda Carass, Veronica Watson en Elaine en Brian Arnold.

 

Zes van deze concerten zijn opgenomen (2006-2010 en 2012), en deze opnames met wisselende opnamekwaliteit zijn samengebracht in deze unieke DVD box - tezamen met enkele bonus clips – die totaal meer dan tien uur aan muzikaal entertainment biedt.

 

In René's eigen woorden (alles in het Engels) vertelt deze collectie het verhaal van een opmerkelijke singer / songwriterer - over zijn leven, zijn familie, zijn interesses en zijn liefde voor muziek. René zong veel van zijn eigen composities, maar ook veel nummers van muzikale legendes als John Denver, David Mallett, James Taylor, Roy Orbison en vele anderen.

 

Een grote selectie van de liedjes die René zelf schreef zijn hier opgenomen, en omvatten nummers als “Nearly Home”, “Love Can Break Away”, “The Ramblin’ Dreamer”, ”From Afar”, “I Guess I Call It Home”, “Time Can Really Fly”, “Your Face”, “Heartaches Meander”, “Love, Music And A Rose”, “Life Is A Gift”, “Some Things Will Always Stay”, “The Wind Sings The Song”, “Can You Feel How Much I Love You” en het nummer waarnaar deze collectie is genoemd - “Home Soon (Heading for The UK)”.

De meest gewaardeerde covers die René tijdens de concerten speeelde, en die allemaal op deze DVDs te horen zijn, waren “Song For The Life”, ”The Girl Of My Best Friend”, “I Will”, “You‘ve Got A Friend’, “Pretty Woman”, ”It’s A Sin To Tell A Lie”, “When I’m 64” and “Take Me Home, Country Roads”. Er waren er natuurlijk nog veel meer – gewoon te veel om hier te noemen.

 

Enkele van René's optredens waren solo, maar bij sommige concerten speelde hij met (een deel van) zijn band Nickels and Dimes. Bij gelegenheid waren er ook gastoptredens door Steve Brook, Gill Sharman en Mary Waddington. Ook opgenomen in deze box zijn eerbetonen door de Engelse singer/songwriters Pete Morton en Mark Robinson, die beiden nummers van René vertolken.

 

Hoewel het grootste deel van deze DVD box aandacht geeft aan de muzikale evenementen, vertelt het ook het verhaal van een groep vrienden die zo genoot van het gezelschap van één van haar meest gewaardeerde artiesten bij vele gelegenheden, enkele keren met zijn fantastische kinderen Noor en Tim.