DVD concert 8 september 2012

Bestelinformatie voor deze DVD


Van het concert van René Wingelaar en Thomas Manetti op 8 september is een DVD beschikbaar. De DVD bevat het gehele concert (37 songs, inclusief de verhalen tussendoor, Nederlands gesproken en Engels ondertiteld, alle liedjes zijn in het Engels) en twee bonusclips.

Deze DVD is in een beperkte oplage geproduceerd. Stuur vooraf aan uw betaling een mail
om te controleren of er nog een DVD beschikbaar is.

De DVD kost € 5,00 plus verzendkosten, tevens vragen wij een donatie voor een spaarpotje voor de kinderen van René, en geven als suggestie een bijdrage van € 10,00.

Bestellen in Nederland:
Verzendkosten voor 1-2 DVDs bedragen € 3,00, voor drie of meer DVDs € 4,00. U kunt de DVD bestellen door het overmaken van € 8,00 plus uw donatie op bankrekeningnummer IBAN NL95INGB0004141374 (BIC INGBNL2A) tnv M. ten Brug te Zoetermeer. Vermeld hierbij uw adres.
De DVD wordt toegestuurd na ontvangst van uw betaling.


Bestellen buiten Nederland:
De verzendkosten voor 1-2 DVDs bedragen € 6,00, voor drie of meer DVDs € 11,00.
Vermeld bij uw betaling uw adres of stuur dit in een aparte mail.

U kunt de DVD bestellen door het overmaken van € 11,00 plus uw donatie op het bankrekeningnummer
IBAN NL95INGB0004141374 (BIC INGBNL2A).
Betalingen in Euro's, eventuele bankkosten voor uw rekening.

Ook kan het bedrag volgens dezelfde condities gestort worden via paypal account concert@constantmotion.nl. Gebruik hiervoor de optie privé-betalingen en betaal niet via uw creditcard.
Indien u met Paypal via uw creditcard betaalt, of als u niet aangeeft dat het gaat om een privé-betaling, voeg dan € 1,00 toe voor de bankkosten.

Binnen Europa sturen wij standaard een DVD volgens het PAL formaat. Wenst u een DVD in NTSC formaat vermeld dit dan bij de betaling of voorafgaand per mail.